Atelierul cu broscute 5 iulie Carturesti Iulius Mall

Atelierul cu broscute

5 iulie Carturesti Iulius Mall 18.30

Tema: colaj si modelaj cu broscute
Atelierul este unul special si isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor sa sa le permita sa exploreze fara limite. Pornind de la un joc sau o tema propusa, cu rabdare si indemanare crestem imaginatia si realizam obiecte unice . Invatam sa socializam intr-un mediu in care lucram in echipa, dar si individual.

atelierul-de-broscute-atelier

Ce vom crea? Povesti….pentru ca fiecare obiect care va iesi din manutele noastre va... ...fi o poveste spusa de noi prin arta. Copii vor avea libertatea deplina de a folosi orice culoare doresc si vor da obiectului ce forma le dicteaza mintea si inima. Fiecare intalnire va avea o tema stabilita intre anumite limite din punct de vedere al tehnicii si al subiectului, insa se va “modela” in functie de preferintele, abilitatea si varsta participantilor.
Grup de varsta:5+
Participarea: 20ron/copil (toate materialele incluse).
Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!