Atelier de decoupage 23 iulie Lex Hobby Store

Atelier de decoupage

23 iulie Lex Hobby Store 18:00

Dacă vrei să înveţi cot la cot cu copilul tău cum se decorează un obiect folosind tehnica şerveţelului, dacă vrei să faci ceva frumos împreună cu el, să formaţi o echipă care să lucreze eficient împreună, dacă te-ai plictisit de sâmbetele în care deretici şi găteşti şi ai vrea să dedici „timp special” copilului tău, atunci vino împreună cu el la Atelierul de decoupage de la Lex Hobby Store.

workshop-decoupage-2013


Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. După atelier nicio piesă de mobilier, nicio cutie, niciun borcan nu ţi se va mai părea vechi şi banal, ci un obiect care abia aşteaptă să înflorească în mâinile tale. Cu tehnica şerveţelului, poţi decora pentru camera copilului măsuţe, scăunele, tablouri, vaze şi ghivece de flori, cutii pentru jucării sau pentru agrafe de păr, umeraşe din lemn şi orice îţi mai trece prin minte.
Noi vom decora o cutiuţă pentru bijuterii si dvs puteti aduce un banal borcanel. Vă așteptăm împreună cu copii voștri peste 5 ani!