Curs de fotografie PROIMAGE kids in fiecare marti Libraria Carturesti Palas Mall

Curs de fotografie PROIMAGE kids

in fiecare marti Libraria Carturesti Palas Mall 18:00

Fotografia înseamnă emoţie, moment, amintire, mărturie. Imaginea poate schimba lumea, nu doar starea de spirit. Fotografia poate fi descoperită încă din copilărie, de aceea Pro Image Kids reia seria atelierelor pentru şcolarii din Iaşi, cu vârste între 9 şi 14 ani.

Din 24 septembrie 2013, în fiecare marţi, de la ora 18.00, în librăria Cărtureşti din Palas Mall, copiii care îndrăgesc fotografia pot desluşi câteva dintre tainele sale sau pot experimenta tehnici noi în domeniu. Opt întâlniri succesive, câteva hoinăreli cu aparatele şi o expozţie colectivă îi aşteaptă pe micii fotografi din noua grupă, denumită “Speed”.
ui, în căutarea de peisaje, instantanee şi portrete.

proimage-kids

Pentru ca şcolarii de acum să nu regrete că atunci când vor fi mari nu au descoperit la timp camera foto, traineri le vor fi fotografii Pro Image. Foto-jurnalismul, fotografia publicitară din varii domenii (beauty, fashion, de produs, corporate etc.), de eveniment, peisaj şi arhitectură se numără printre genurile care au consacrat agenţia.

Înscrierile în grupa “Speed” se fac pe e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telefonic (0722.576.242). Informaţii suplimentare şi imagini realizate de micii fotografi se găsesc pe www.kids.proimage.ro sau Facebook/Pro Image Kids.