Ferma animalelor, Circul Orlando si Cinema pentru copii la ERA Shopping Park! 25 octombrie - 3 noiembrie ERA Shopping Park

Ferma animalelor, Circul Orlando si Cinema pentru copii la ERA Shopping Park!

25 octombrie - 3 noiembrie ERA Shopping Park

Din această săptămână, Ferma Animalelor a revenit la ERA Shopping Park şi îi va distra pe copii până pe 10 noiembrie.
Cea mai tare atracţie pentru copii îşi aşteaptă din nou micii vizitatori la ERA Park, pentru a se distra transportând legume şi bostani cu tractoraşe conduse chiar de ei, pe drumul către hambar putându-se întâlni cu animalele de la fermă: măgăruşi, răţuşte, oiţe, iepuraşi sau pui galbeni de gaină; micii fermieri se vor putea juca gratuit cu toate atracţiile din decorul de poveste al fermei.

ferma-animalelor-1


Un punct de atracţie deosebit la fermă vor fi căluţii mecanici de dimensiuni diferite, pe care cei mici işi vor putea exersa talentele de călăreţi, dar şi tractoraşele electrice.
Copiii sunt întâmpinaţi de către animatorii fermei, alături de care se vor distra, dar vor şi învăţa lucruri noi, educative.
Ferma poate fi vizitată pe toată durata de funcţionare a centrului comercial, iar programul de joacă este de luni până vineri, în intervalul orar 17:00 - 20:00, iar în week-end între orele 12:00 – 15:00 şi 16:00 – 19:00.
Circul Orlando
Între 25 octombrie - 3 noiembrie ERA Shopping Park devine gazda Circului Naţional Orlando.

ferma-animalelorerapark


Spectacolele vor avea loc în fiecare zi de la orele 18.30 şi în weekend de la orele 15.30 şi 18.30 şi au ca principală atracţie cea mai senzaţională dresură de lei din Europa dar şi dresură de cai şi ponei şi numere de acrobaţie, magie şi clowni.
Foarte important pentru cei mici, circul este permanent încălzit la 20 grade Celsius .
Cinema gratuit pentru copii
Şi în acest sfârşit de săptămână proiecţiile de filme pentru copii cu intrare gratuită vor avea loc în spaţiul special amenajat din zona de foodcourt.
Cei mici vor putea viziona sâmbătă “Nemo”, iar duminică “În Junglă”, la orele 11:00 şi 13:00. Accesul este, ca de fiecare dată, gratuit.