Atelier creativ -Album de familie 1 noiembrie Libraria Carturesti Palas Mall ora 18:30

Atelier creativ -Album de familie

1 noiembrie Libraria Carturesti Palas Mall ora 18:30


“Fiecare copil este un artist. Problema este cum să ramană un artist și după ce va crește.”- Pablo Picasso
Aveti la dispozitie o saptamana sa selectati pozele cu toti cei dragi voua, pot fi intr-o ordine cronologica a evenimentelor importante din viata dvs, apoi ne intalnim vineri la Carturesti si prin tehnica scrapbooking vom realiza cel mai inedit album de familie. Vom crea un album care ne "va vorbi" despre clipele frumoase din viata noatra, pe care il vom rasfoi cu drag cand stam impreuna seara si dorim sa rememoram amintirile cele mai dragi noua.

atelier-1-noiembrie 

Fiecare familie (poate fi parinte+copil) va primi albumul plus materialele necesare conceperii colajelor: hartie speciala pentru scapbooking, figurine, lipici, foarfece, diverse aplicatii, perforatoare si alte instrumente necesare realizarii celui mai frumos album de familie.
Participarea: 35 ron/familia

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!