Decembrie 06, 2023

Anotimpurile - AnimArt Cluj Napoca 5 octombrie Teatrul Luceafarul Sala Mica

Anotimpurile - AnimArt Cluj Napoca

5 octombrie Teatrul Luceafarul Sala Mica 10:00

Pe 5 octombrie de la ora 10, sunteti asteptati la Teatrul Luceafarul Iasi in sala mică, unde va asteapta cei de la  AnimArt Cluj Napoca cu piesa  Anotimpurile
Întregul spectacol se subordonează ideii de trecere a timpului. Dincolo de semnificaţiile deduse din text, trecerea timpului are un efect special şi se realizează cu multă candoare, poezie şi fantezie. Ieșirea actorului-mânuitor din vechea convenţie (de după paravan) nu mai surprinde pe nimeni.

Piesa de teatru Anotimpurile - Animart Cluj Napoca

Decorul se îmbină armonios cu păpuşile, atent şi ingenios concepute de Sandu Marian, un scenograf de excepție. Nu dezvăluim mai mult. Veniţi să vedeți povestea unei frunze?
Scenariul şi regia: Dana Bonţidean
Scenografia: Sandu Marian
Distribuţie: Dana Bonţidean, Enikö Takacs, Lucian Rad

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!