Cui i-e frica de Bau-Bau? Teatrul Tandarica Bucuresti 5 octombrie Teatrul Luceafarul

Cui i-e frica de Bau-Bau?

Actorii de la Teatrul Tandarica Bucuresti

5 octombrie Teatrul Luceafarul Sala Mare 11:30

 

Pe 5 octombrie sunteti asteptati la Teatrul Luceafarul in  Sala mare de la ora 11:30, ce catre cei de la  Teatrul ŢĂNDĂRICĂ din Bucureşti cu piesa: Cui i-e frica de Bau-Bau?
Fiecăruia dintre noi, în copilărie, ne-a fost frică de ceva: de diferite animale, de întuneric, de zgomote, de ploaie, de vânt sau tunete, de apă sau de foc. Câți dintre noi nu ne speriam la auzul cuvântului Bau-Bau?

piesa-teatru-Tandarica-la-Iasi-1

În spectacol este vorba de o fetiță care înainte de culcare se joacă cu hainele din dulap, aude niște zgomote ciudate și, intră într-o lume, în care are parte de întâlniri neaștepate cu personaje din basme: Scufița Roșie, Lupul, Albă ca Zăpada, Capra cu trei iezi, Cei trei purceluși, vrăjitoare. Este vorba de modernizarea unor povești clasice în care numitorul comun este frica. Bau-Bau este întruchiparea fricii și ai senzația că parcă se bucură că micuților le este teamă de el. După ce-l cunoaște, eroina noastră devine prietena lui Bau-Bau, învăță să-și depășească temerile. Totul este un joc, cu cuvinte puține, cu mișcare, muzică și dans, care apelează la puterea de imaginație a copiilor și are ca scop să demitizeze unele dintre cele mai comune frici, luându-le în șagă.
Scenariu, regie, scenografie, ilustrație muzicală: Ivica Šimić
Păpuși și costume: Emilia Furduiu
Coregrafie:Violeta Dincă
Distribuție: Olga Bela, Dan Codreanu, Ana Maria Bălescu, Adrian Alexandru Neculcea