Vietile Sfintilor din Cartier 7 octombrie,Teatrul Luceafarul

Vietile Sfintilor din Cartier

Teatrul Ad Spectatores Wrocław Polonia

7 octombrie, Teatrul Luceafarul Sala mica 18:00

 

Pe 7 octombrie sunteti asteptati la Teatrul Luceafarul in sala mica de la orele  18:00 la piesa Viețile Sfinților din Cartier, după un roman de Lidia Amejko si in interpretarea celor de la Teatrul Ad Spectatores Wrocław Polonia

Un spectacol excepțional, plin de ironie și umor absurd. Un one-woman-show al actriței poloneze Agata Kucińska, cu muzică de Sambor Dudziński. O poveste despre straniul Cartier, care, după cum ar putea bănui locuitorii săi, a apărut dintr-o pură întâmplare divină, în afara planului de Creație. Aceștia se întâlnesc pe acoperișul unuia dintre blocurile din cartier, încercând să-și schimbe condiția tristă de copii nedoriți, concepuți din întâmplare.

Vietile sfintilor din cartier la Teatrul Luceafarul 7 octombrie

Fiecare dintre ei își dorește o legendă care ar putea să-i aducă nemurire și siguranță. „Ești un nimeni, omule, dacă întâi nu te oglindești în slovele frumoase.” - spune unul dintre locatari. Așa apare un șir de legende despre sfinți mai puțin obișnuiți. Bătrânul misionar sihastru Egon, care n-a comis de multă vreme niciun păcat, fiind prea în vârstă, luptă singur împotriva imoralității prezente în programele televizate. Apolonia simte nevoia să-i ajute pe oameni și se angajează la un bordel. Chiar și Kunerta, strângătoare de gunoaie, merită să fie numită sfântă. Aceste minuni și multe altele se întâmplă într-unul dintre cartierele clădite din beton gri.

Un spectacol de și cu Agata Kucinska
Muzica de Sambor Dudziński

Marți, 7 octombrie, ora 18, sala mică
Partener: Institutul Polonez