Fantoma din Canterville 9 si 10 octombrie, Teatrul Luceafarul

Fantoma din Canterville

9 si 10  octombrie, Teatrul Luceafarul, sala mare 11:00

 

Pe 9 si 10  octombrie, sunteti asteptati la Teatrul Luceafarul, in sala mare de la orele 11:00 de catre actorii de la Teatrul BABEC Bitola - Macedonia, Teatrul de Dramă pentru Copii „La porţile Narvei” Sankt Petersburg Rusia pentru a viziona piesa Fantoma din Canterville (The Canterville ghost)

Fantoma din Canterville

O familie de americani se stabileşte într-un vechi castel britanic bântuit de o fantomă. În ciuda eforturilor depuse, fantoma lui Sir Simon de Canterville nu reuşeşte să-i înspăimânte pe americanii pragmatici. Spectacolul este realizat pe baza unei plastici multimedia care reînvie stilul filmelor mute alb-negru, reuşind să refacă atmosfera britanică de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Conservând umorul sclipitor al lui Wilde şi accentuând asupra compasiunii şi milei ca valori umane importante.      

          
Regia: Lutz Valentina
Scenografie: Polina Petelina
Coregrafie:  Yuri Hаmutiansky
Multimedia design:  Ilya Bulgakov
Distribuţia: Innokentii Grab, Iana Fominik, Pavel Moskalev, Khateev Anton, Svetlana Mironova,  Mariia Zhivodkova

60 min, 5-12 ani
Joi, 9 octombrie, ora 11, sala mare
Vineri, 10 octombrie, ora 11, sala mare

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!