American Dream 9 octombrie Teatrul Luceafarul, sala mare

American Dream

9 octombrie Teatrul Luceafarul, sala mare  ora 19:00

 

Joi, 9 octombrie, sunteti asteptati la Teatrul Luceafarul Iasi, in sala mare de la orele 19:00 sunteti asteptati la spectacolul American Dream
      American Dream are ca punct de pornire istoria personală a unuia dintre actorii implicați în proiect, Tatiana Miron, care, studentă în anul II la Academia de Arte din Chișinău, a plecat prin programul “Summer Work & Travel” în America. Un program cunoscut în toată lumea pentru oportunitatea acordată studenţilor de a vizita SUA în vacanţa de vară şi de a câştiga ceva bani. O șansă care, pare-se, nu este garantată tuturor celor care participă. Pornind de la această istorie reală, American Dream propune și o incursiune în interiorul unei societăți care se vrea percepută și chiar e percepută de multe ori ca o societate model. Țara de vis ce asigură pentru toți și oricare dintre cetățenii săi dreptul la libera exprimare, securitatea alimentară, protecția consumatorului... precum și pacea în lume.

American Dream la Teatrul Luceafarul

Cu susținerea DO IT YOURSELF/A democratic way of making art, o campanie pentru susținerea producerii unei noi lucrări artistice, Lyndon Allin, Casei de Idei IMAGO.
    

Un spectacol de Nicoleta Esinencu
Cu: Tatiana Miron, Veaceslav Sambriș, Doriana Talmazan
Video: Nicolai Razgon
Fotograf: Nata Moraru

1h 25 min, 16+ (contine limbaj licentios)
Spectacol în limbile română si rusă
Joi, 9 octombrie, ora 19, sala mare