4 zile de reduceri la BabyFest 20-23 Noiembrie Palas Mall

4 zile de reduceri la BabyFest

20 - 23 Noiembrie, Palas Mall

 

Prima editie a festivalului BabyFest, dedicat copilului, isi deschide portile pentru 4 zile incepand de joi, 20 noiembrie, in Palas Mall Iasi.

BabyFest va fi o sarbatoare a copilului, plina de evenimente de entertainment pentru copii si parinti, prezentari de servicii si o ocazie perfecta pentru a achizitiona cele mai moderne si accesibile produse de puericultura, imbracaminte si incaltaminte, accesorii camera copii, carucioare, mobilier copii, produse alimentatie bio, produse de baie si igiena corporala, servicii medicale si financiare.

Festivalul va fi structurat pe 4 directii de interes:
BabyFest | Expo – Zona in care companii din industria de profil vor expune si comercializa imbracaminte, incaltaminte, jucarii, produse de puericultura mare (carucioare copii, scaune masina, landouri/scoici, mobilier camera copii, patuturi, mese infasat, etc.) si mica (produse pentru baie si igiena corporala, articole pentru sanatatea si cresterea copilului, alimentatie si nutritie, articole hranire etc), produse de ingrijire si vestimentatiegravide , societati de asigurari si servicii bancare de economisire

Targ pentru parinti si copii Babyfest Palas Mall

BabyFest | Edu – Companii ce au ca specific componenta educationala vor promova si comercializa servicii si materiale educationale. Vor fi prezente: scoli si gradinite private, servicii after school, agentii de baby-sitting, ateliere de creatie, scoli de dans, edituri si librarii, asociatii non-profit.
 

BabyFest | Medical – Furnizori de produse si servicii ce activeaza in industria medicala (servicii maternitate, obstetrica si ginecologie, pediatrie, companii celule stem, stomatologie copii, psihologia copilului si a familiei) vor expune si prezenta servicii specifice.
 
BabyFest | Entertainment – Vor fi desfasurate activitati de entertainment  precum:  teatru de papusi, , concursuri interactive de creatie pentru copii, face painting, entertaineri  (mascote, personaje desene animate etc.), tombole cu premii in produse pentru vizitatorii festivalului, discoteca pentru copii.

“BabyFest va fi un eveniment regional care va oferi locuitorilor din zona Moldovei oportunitatea de a accesa cele mai bune oferte, cele mai performante servicii si cel mai distractiv mod de a-si petrece timpul liber alaturi de copii lor.” – Razvan Moisoiu, Director de marketing EVENTEX

Parintii sunt invitati asadar la BabyFest de Joi, 20 Noiembrie pana duminica, 23 Noiembrie intre orele 10-22 in Atrium - Palas Mall Iasi.
Pe baza bonului de cumparaturi se participa la tombola BabyFest.

Contact:
http://babyfest.ro
https://www.facebook.com/BabyFestExpo
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!