Decembrie 01, 2023

Teatru - Prostia Omeneasca 1 martie Bojdeuca lui Creanga 12:00

Teatru - Prostia Omeneasca

1 martie Bojdeuca lui Creanga 12:00

Adenium invită copiii de toate vârstele în lumea lui Creangă. Teatru și benzi desenate pe 1 martie la Bojdeucă

Primăvara calendaristică începe cu Adenium și poveștile lui Creangă la Bojdeuca scriitorului. În colaborare cu Palatul Copiilor din Iași, duminică, 1 martie, de la ora 12.00, Adenium prezintă lumea lui Creangă prin benzile desenate (adaptate după poveștile scriitorului din Humulești).

Atmosfera de poveste va fi garantată de trupa de teatru VREAU, din cadrul Palatului Copiilor din Iași, coordonnată de Ana Hegyi. Tinerii actori vor prezenta un spectacol adaptat după “Prostiaomenească” de Ion Creangă.

in lumea lui Creanga

Albumele de benzi desenate de la Adenium, cu adaptări după poveștile povestitorului copilăriei vor fi prezentate de poetul Emil Brumaru, care este reprezentant onorific al Adenium.

Parteneriatul Adenium cu Muzeul Literaturii Române Iași și cu Palatul Copiilor Iași vine în sprijinul promovării și continuării dialogului cultural pentru toate vârstele.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!