Decembrie 04, 2023

Ateliere copii - Mestesugurile de la Golia 3-8 august Manastirea Golia

Ateliere copii - Mestesugurile de la Golia

3-8 august Manastirea Golia

 

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi în parteneriat cu Asociația “Art-Meșteșugurile Prutului“  Iași organizează activitatea  «MEȘTEȘUGURILE DE LA GOLIA » în INCINTA Mănăstirii Golia, în intervalul  3-8 august 2015..

Activitatea va consta în învățarea de către copii, băieți și fetițe,  a 4 meșteșuguri populare, sub îndrumarea a 4 meșteri populari.
Meșteșugurile care vor fi deprinse de către copii sunt:
- cioplituri în lemn cu inserție metalică(băieți)
- împletituri din paie(băieți și fete)
-împletituri din sfoară(fete)
- execuție obiecte din mărgele(fete)

Ateliere pentru copii Golia 2015

Taxa de participare este de 30 lei/copil.
Sunt acceptați copii cu vârsta cuprinsă între 9 si 17 ani.
Se dorește completarea unor grupe de câte maxim 10 copii/meșteșug.
În ultima zi , 8 august 2015, copiii vor fi premiați și le vor fi înmânate diplôme și premii.
Înscrierile se pot face la tel.0332/408.549, zilnic, în intervalul 10-16 (luni-vineri), sau
10-14(sâmbătă, duminică) sau pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Este a doua ediție a acestei activități , anul trecut activitatea s-a desfășurat cu copii de la Centrul de Primire Copii în Regim de Urgență și cu copii de la After School “Doxamus “ Iași.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea și dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia”, proiect premiat în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizației europene Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural  la secțiunea CONSERVARE.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!