Cursuri de sah pentru copii „Șahul de la A la H”

18 iulie - 2 septembrie Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”

 

În perioada 18 iulie - 2 septembrie 2016, Secția de Împrumut pentru Copii de la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” invită copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani să-și dezvolte abilitățile cognitive în cadrul cursului pentru începători „Șahul de la A la H”.

Cursul va fi susținut de Alexandru Baciu (legitimat la CS Politehnica Iași), voluntar al bibliotecii.

Copiii vor fi familiarizați cu tabla și piesele de șah, rolul pieselor și conceptele jocului de șah, iar învățarea se va face într-un mod interactiv. Pe lângă componenta de relaxare și socializare, acest curs oferă copiilor posibilitatea de a-și îmbunătăți memoria, puterea de concentrare și gândirea.

Cursul se adresează copiilor cu vârsta de 6 - 12 ani, fiecare grupă va fi formată din maximum 10 participanți, programul de desfășurare fiind în fiecare zi de marți (grupa I) și joi (grupa a II-a), între orele 10.30 - 12.00.

cursuri de sah pentru copii Iasi 2016

Pentru înscrieri și detalii suplimentare puteţi suna la telefon 0332-110044 sau vă puteţi adresa direct la Secţia de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin).

Participarea este gratuită pe baza permisului de intrare și în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm!