iasi 365 2018 logo 4

Teatru copii „Comoara Piraților”, Marionette Show

12 august 2017 Ateneul Iasi

 

Pentru a pleca într-o altă călătorie palpitantă, neînfricatul căpitan Ronson și ajutorul lui de nădejde, piratul Fricușteț, au nevoie de ajutorul vostru, copii! Cei doi aventurieri puși pe fapte mari se aventurează într-o nouă expediție pe mare pentru a căuta comoara fermecată! Surprizele însă nu îi ocolesc, și astfel cei doi se vor confrunta cu anumite situații neprevăzute. Dacă se vor descurca cele două personaje, și mai ales dacă vor găsi comoara fermecată...vă invităm să aflați sâmbătă 12 august, la ora 11.00, la Ateneul din Iași.

teatru copii comoara piratilor august 2017

Printre zâmbete și hohote de râs, personajele vă vor învăța să nu renunțați niciodată la visele voastre oricât de multe obstacole ați întâmpina, să împărțiți și să fiți darnici cu prietenii voștri, să fiți recunoscători celor ce vă ajută și vă sunt alături și mai ales să vă amintiți mereu de cuvintele magice „Mulțumesc”, „Te rog”, „Îmi pare rău”, „Iartă-mă”!

Trupa Marionnette Show vă invită să luați parte la aventura prin care vor trece haioasele personaje din „Comoara piraților”!!

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Din aceeasi categorie

Spectacol pentru copii “ Tândală în lumea cărților” 28 aprilie 2018 Ateneul Iasi

Teatru pentru copii „MickeyMAGInarium”, Teatro Blu 14 aprilie 2018, Ateneul Iasi

Festivalul "Hai la teatru" editia a XII-a 20-21 martie 2018, Teatrul Luceafarul

Teatru pentru copii “Scufita Rosie” 17 martie 2018, Ateneul Iasi

Teatru pentru copii ,,Călătoria lui Păcală în Regatul de Gheațăˮ 18 martie 2018

Spectacol de teatru pentru copii „Micul Circ”, Teatro Blu 10 martie 2018

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares