Activitati pentru copii

Biblioteca Județeană Iași

 

Playful English, lectură, filme și origami în vacanța intersemestrială, la Biblioteca Județeană Iași

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași așteaptă copiii, mai mici sau mai mari, în scurta vacanță intersemestrială, la câteva activități de relaxare special pregătite pentru ei.
Compartimentul American Corner (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) pune la dispoziția copiilor între 7 și 12 ani o multitudine de jocuri (toate noi) care mai de care mai interesante, numai bune de pus atenția, creativitatea și imaginația la treabă. Câștigul e dublu: relaxarea, dar și exersarea cunoștințelor de limbă engleză. Așadar, îi așteptăm în fiecare zi, de marți până vineri, între orele 12.00 - 16.00, să descopere împreună cu alți copii The Playful English. Doritorii se pot înscrie direct la sediul central al bibliotecii, Compartiment American Corner, la telefon: 0751769118 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Atenție, locurile sunt limitate!

playful english activitate copii februarie 2018

De asemenea, Secția de Împrumut pentru Copii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) invită copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani la cercul de origami „O nouă viață pentru hârtie”, care se va desfășura începând de pe data de 8 februarie 2018, în fiecare zi de joi, de la ora 16.30. În luna februarie, copiii vor învăța să confecționeze felicitări pentru 8 martie.

biblioteca de vacanta februarie 2018

Și Filiala „Ionel Teodoreanu” (Str. Emil Alexandrescu/ Dimineții, nr. 13,  bl. 774) a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași așteaptă copiii cu un program special de vacanță. Astfel, în fiecare zi, începând cu ora 11.00, copiii pot opta între ateliere de abilități practice, cluburi de lectură, jocuri creativ-educative sau vizionarea unui film (Luni: Curiozități din lumea întreagă, Marți: Ora de lectură, Miercuri: Hai-hui prin Europa, Joi: Când hârtia prinde viață, Vineri: Cinema la bibliotecă).

Participarea la toate activitățile organizate de bibliotecă este GRATUITĂ!
Informații suplimentare puteți obține pe pagina www.bjiasi.ro.