Decembrie 04, 2023

Atelier de olărit 20 martie 2018 Centrul educational recreativ Casiopeea

Atelier de olărit

20 martie 2018, Centrul educational recreativ Casiopeea, ora 17:00

 

Modelam și învățam sa dam forme lutului. Ne dezvoltam dexteritatea și creativitatea și ascultam povesti cucuteniene.

Te interesează desenul, modelajul, pictura și arta de a construi păpuşi, marionete sau elemente de recuzită şi decor pentru teatrul de animație?

Vino să cunoşti tainele artelor vizuale prin intermediul jocului cu linia, forma şi culoarea! Te vei familiariza cu materialele plastice specifice, metodele și mijloacele de realizare a obiectelor artistice (de ex.: lut / argilă pentru modelaj, desen sau culoare), proprietățile şi specificul acestora.

Lutulici atelier modelaj lut martie

La Atelierul de Arte Vizuale modelăm și pictăm, învățăm să dăm forme lutului. Ne dezvoltăm dexteritatea și creativitatea și aflăm noutăți. Poți descoperi tehnicile şi stilurile specifice sculpturii, ceramicii şi construcţiei păpuşilor, marionetelor sau a decorului. Lucrezi individual sau în echipă.
Planifici cu atenţie, răbdare, tenacitate şi inventivitate ideile, conceptele pe care noi te vom ajuta să le pui în practică. Te vei bucura și îți vei încânta familia şi prietenii. Înnobilezi cu frumoasele creații ambientul casei, apartamentului sau al biroului tău, personalizându-le!

Poți evolua cu entuziasm și încredere în direcţia creativității pure, descoperindu-ți vocațiile practice, sensibilitatea și inventivitatea!
Intră și testează așadar domeniul fascinant al artelor vizuale și al teatrului de animație alături de specialiști în acest domeniu!

Centrul educational recreativ Casiopeea - sos Pacurari nr 61

Atelier pentru copii cu vârste între 2,5 - 100 ani
Trainer: Cosmin Mihai Iațeșen
Preț atelier: 30 lei
Detalii 0744-635.569

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!