Magia copilariei cu Robert Tudor 14 aprilie 2018 Casa de Cultura a Studentilor

Magia copilariei cu Robert Tudor

14 aprilie 2018, Casa de Cultura a Studentilor, ora 18:00

 

Curiozitatea naturala si inepuizabila a piticilor face ca fiecare zi sa fie o noua provocare pentru parinti: lego, desene animate, puzzle, masinute, papusi, avioane si tot asa.

Piticii le-au incercat pe toate si vor continua sa cauta noi motive pentru a descoperii lumea.

Pentru incurajarea curiozitatii copiilor, Magicianul Robert Tudor propune piticilor o altfel de experienta, o explozie de emotii inocente si zambarete intr-un spectacol interactiv cu si despre magia copilariei.

magia copilariei martie 2018

Universul copiilor este nemarginit, iar cuvinte precum “hocus pocus” asteapta nerabdatoare sa fie rostite de catre acestia pentru a aduce magia in jur.

Spectacolul este plin de culoare si uimire si fiecare moment de magie se intampla la dorinta si comanda copiilor impresionati de puterea cuvantului lor.

Si cum nici piticii nu stiau ca pot face iepurasii si porumbeii sa apara de niciunde, la final, acestia vor impacheta spectacolul intr-o amintire frumoasa despre cum "nu pot" devine "pot".
Bilete pe www.entertix.ro sau info la 0752-134.744

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!