Decembrie 08, 2023

Curs teatru pentru copii in fiecare sambata, Flori de portocal

Curs teatru pentru copii

in fiecare sambata, Flori de portocal - Iulius Mall, ora 14:00

 

Atelierul de teatru le dă șansa copiilor să construiască o lume nouă, o lume a libertății și bucuriei, o lume în care un lucru aparent banal poate deveni un spectacol înnebunitor.

Prin acest curs copiii nu devin actori profesioniști, dar reușesc să-și dezvolte creativitatea, imaginația, încrederea în sine, spiritul de echipă și nu în ultimul rând învață să comunice.

Stimulându-le imaginația și creativitatea, teatrul îi invață pe copii să se cunoască și să se accepte așa cum sunt, îi ajută să depășească complexe de inferioritate și dificultăți de dicție.

cursuri copii flori de portocal Iulius Mall 2018

Nu există copii timizi sau copii foarte activi, există doar membri ai unei echipe care funcționează după reguli stabilite de ei în mod democratic și după un principiu nescris, dar știut de toţi: o bună colaborare în grup. Niciunul nu poate greși. Fiecăruia îi este respectată personalitatea și fiecare înțelege că este diferit. Nu există inhibiții, iar toleranța este învățată cu fiecare gest sa​​u joc.

prima sedinta: sambata, 21.04.2017
frecventa: in fiecare sambata
ora: 14.00
durata:55-65min
profesor: actrita Ana Hegyi si logoped Maria Hegyi
varsta: 5-8 ani

participarea: 100lei/4sedinte.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!