Program de creație „StartArt” 1-3 iunie 2018, Grădina Casei Pogor

Program de creație „StartArt”

1-3 iunie 2018, Grădina Casei Pogor

 

Studenţii de la Comunicare și Relații Publice dezvoltă în cadrul Șotron. Festivalul Copilăriei un program special dedicat copiilor. Sub denumirea StartART, programul vizează iniţierea participanților în jocurile creative ale societăţii contemporane.

În perioada 1-3 iunie, în Grădina Casei Pogor vor avea loc mai multe activități ce au în centru dezbaterea subiectelor de interes, conştientizarea importanței reclamelor în viața de zi cu zi, deosebirea mesajelor negative de cele benefice, crearea propriilor reclame, dar şi studierea chitarei.

programul StartArt al studentilor de la comunicare Iasi

Programul dezvoltat de studenții de la Comunicare şi Relaţii Publice, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, este următorul:

• Vineri, 1 iunie 2018

16:00-18:00 Povești din reclame

• Sâmbătă, 2 iunie 2018

12:00-14:00 Workshop introductiv de chitară

• Duminică, 3 iunie 2018

16:00-18:00  Arta ideilor mărețe (atelier de dezbateri)

Participarea la activități este gratuită, iar cei ce doresc să se înscrie o pot face completând formularul de pe site-ul www.sotroniasi.ro sau sunând la numărul de telefon 0765-506.015

Programul de creație „StartArt” reprezintă practica de specialitate a studenților de la Comunicare și Relații Publice în cadrul Șotron. Festivalul Copilăriei, eveniment organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași în perioada 1-3 iunie 2018, în grădina Muzeului „Vasile Pogor” și pe strada Vasile Pogor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!