Fotografia cu telefonul mobil – sfaturi, trucuri și secrete

Fotografia cu telefonul mobil – sfaturi, trucuri și secrete

31 iulie 2018, 2 si 7 august 2018, Biblioteca Județeană „Gh Asachi”

 

Biblioteca Județeană „Gh Asachi” Iași organizează un atelier de fotografie cu telefonul mobil, menit să ajute în realizarea unor fotografii de vacanță (și nu numai...) cât mai reușite.

Ce este fotografia? Ce aparatură există pe piață? Cum fotografiem? Cum încadrăm subiectul? Cum editam imaginile? Cum și unde le stocăm? – sunt doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să răspundem pe parcursul celor trei întrevederi. Totodată, ne vom strădui să demonstrăm faptul că cea mai bună cameră foto este cea pe care o ai la tine la momentul potrivit.

fotografia cu telefonul mobil iulie Iasi 2018

Atelierul se adresează tuturor cititorilor bibliotecii cu vârsta minimă de 12 ani și va avea trei întâlniri, în datele de 31 iulie, 2 august și 7 august, în intervalul orar 11.00 - 13.00. Atelierul este coordonat de Ștefan Mardare – fotograf pasionat. Copiii sub 12 ani vor fi însoțiți de un adult pe toată durata întâlnirii.

Participarea este GRATUITĂ! Înscrierile se fac pe baza permisului de intrare, direct la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași – Biroul Împrumut pentru Copii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale, mezanin) sau prin telefon, la numărul 0332-110.044.