iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Spectacol pentru copii „Iepurele și Ariciul” - Marionnette Show

12 August 2018, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan" Ateneul Iași, ora 10:00

 

Ce poate fi mai frumos decât o prietenie sinceră? Iepurele și prietenul său ariciul transmit copiilor idei foarte frumoase și în același timp foarte puternice despre conceptul de prietenie. Vă invităm să faceți cunoștință cu personajele jucăușe și amuzante.

Astfel copiii vor ajunge la învățăminte precum: un prieten adevărat este cel care este alături de tine și la bine și la rău, dacă atunci când simți că nimeni nu te mai poate ajuta, prietenul este acolo pentru tine, că este mult mai bine să trăiești alături de cineva decât de unul singur și că o prietenie adevărată se recunoaște mai ales în momentele dificile pe care le întâmpini.

spectacolul copii iepurele si ariciul august 2018

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Iepurele și ariciul”, duminică 12 August 2018, ora 10:00, în Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Din aceeasi categorie

Teatru pentru copii "Povestea iepurașului de Paște", 31 martie 2019

Teatru pentru copii "O poveste descâlcită", 30 martie 2019

Spectacol pentru copii "Doctorul stie tot" - Marionnette Show 5 August 2018