Decembrie 05, 2023

Ateliere de colinde pentru copii in fiecare marti

Atelier de colinde pentru copii cu Pianul Hazliu

in fiecare marti, 27 noiembrie - 18 decembrie 2018

 

Daca vreti sa il impresionati cu totul pe Mosul in seara de Craciun - sau bunicii, parintii ori prietenii, depinde ce v-ati propus, o colinda la pian va merge intotdeauna la sigur! Drept in suflet 😉

'Pianul Hazliu' este un concept diferit de a invata pian fata de cursurile existente in momentul de fata in Romania, dar totodata porneste de la un fundament foarte vechi.

Copiii incepeau de regula studiul pianului impreuna cu alti copii de varsta lor. Pianul este, in esenta, dedicat studiului individual, insa grupele sunt indispensabile.

ateliere de Craciun 2018 pentru copii

Pianul Hazliu vine cu un plus - nu este doar o simpla intalnire intre copii, ci sunt luate in calcul elemente studiate cu atentie din psihologia copilului. Copiii invata mult prin imitatie, inteleg mai usor notiunile dificile prin jocuri, invata intr-un mod diferit de la un alt copil decat de la un adult si, nu in ultimul rand, rabdarea nu mai este o piedica daca luam parte la un joc.

Cursurile sunt organizate de catre Sound Art Studio
http://www.soundartstudio.co/
Profesor coordonator: Mihaela Chirnoaga
Durata: 1h
Durata atelierului: 27 Nov - 18 Dec (in fiecare zi de Marti)
Contact: 0754-389.709

Nota:
Pentru incepatori este o modalitate de a explora lumea muzicii, iar pentru ceilalti copii este o solutie pentru intelegerea notiunilor dificile si stimularea competitivitatii - si nu in ultimul rand a pretioasei motivatii.

Varsta minima: 4 ani jumatate
Programarile se fac cu confirmare telefonica in prealabil si se achita in avans

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!