Demo jocuri educative si de strategie pentru copii, 21-25 august 2019

Demo jocuri educative si de strategie pentru copii

21-25 august 2019, Atrium Palas Mall

 

Pentru că jocul, primul stadiu de învățare și activitate creatoare, este începutul cunoașterii, Târgul pentru Școală EXCELSIOR și partenerii săi le oferă copiilor de toate vârstele posibilitatea de a alege să participe la tot felul de ateliere gratuite.

Ludicus Games organizează zilnic demonstrații de jocuri educative și de strategie pentru întreaga familie, activități distractive care dezvoltă inteligența, memoria și motricitatea celor mici.

Flori de Portocal aduce la EXCELSIOR cele mai distractive ateliere pentru confecționat semne de carte, suporturi pentru creioane și căpușoare decorative pentru stilou.

targul pentru scoala excelsior demo jocuri educative

Daco Art vine cu un program util de ateliere de creație simpatice unde copiii pot confecționa fluturași și dragoni de hârtie, brelocuri, degeței și coifuri de petrecere. Herlitz vă provoacă să participați la concursuri inedite de ghicit greutatea ghiozdanului echipat.

Toate evenimentele se desfășoară în spațiile special amenajate din Atrium Palas Mall Iași, EXCELSIOR devenind un spațiu frumos unde toți copiii se pot juca și socializa, pot confecționa, învăța și desena tot ceea ce doresc. EXCELSIOR este un concept educațional și comercial susținut de SEDCOM LIBRIS Iași, se desfășoară în perioada 21 august - 15 septembrie și susține dobândirea de către copii, prin joc, a unor capacități și experiențe noi, cultivând, astfel, de la cele mai fragede vârste spiritul de observație, memoria, atenția, fantezia, gândirea și spiritul artistic.

Pentru programul atelierelor, vă rugăm să consultați spațiile info din cadrul Târgului pentru Școală EXCELSIOR sau pagina de Facebook a evenimentului.