Noiembrie 29, 2023

Petrecere pentru copii de Sfantul Andrei, 30 noiembrie 2019

Petrecere pentru copii de Sfantul Andrei

30 noiembrie 2019, Iulius Mall

 

Va asteptam cu drag la petrecerea anuala de Sf. Andrei!!!
In popor, noaptea de Sfantul Andrei este un fel de Halloween al romanilor, insotita de foarte multe traditii si superstitii. Conform oamenilor, in aceasta seara spiritele ies in lume, lupii vorbesc cu grai omenesc in tmp ce oamenii se apara de toate cele rele cu ajutorul vrajilor si a usturoiului.
Noi va asteptam cu mic, cu mare in aceasta zi magica cu prajituri, suc si tort, cu multa, multa veselie si multe jocuri si concursuri legate de superstitii, legende si mituri legate de seara de Sf. Andrei.

petrecere de sfantul andrei Flori de Portocal 2019

LOCURI LIMITATE!!!
Petrecerea incepe la ora 18.00 si dureaza 2h. Detalii si in afisul atasat.
ne anuntam din timp prezenta la numarul de telefon 0740574524 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!