π (Pi) Day – atelier educativ interdisciplinar pentru copii 14 martie 2020

π (Pi) Day – atelier educativ interdisciplinar pentru copii

14 martie 2020, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” 

 

Știați că π (Pi) este una dintre cele mai importante constante în matematică și fizică și că povestea sa începe în urma cu aproximativ 4000 de ani? Știați că pe 14 martie (3/14 în formatul lună/zi) în întreaga lume este celebrat Pi? Și tot 14 martie este și data nașterii savantului Albert Einstein.
Vă invităm să aflați și mai multe curiozități și să descoperiți activități distractive despre Pi, în cadrul atelierului educativ CERC EXPERIMENTIS, organizat la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, chiar de ziua lui Pi - 14 martie 2020.

Atelierul se adresează copiilor între 6 și 14 ani și are loc la Compartimentul American Corner (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10), sâmbătă, 14 martie 2020, cu începere de la ora 11.00 (grupa 1) și ora 12.00 (grupa a II-a).
Participarea este GRATUITĂ, în baza permisului de intrare la bibliotecă.

Atelier educativ multidisciplinar 2020

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon, la numărul 0753024405. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.
Atelierul este oferit de CERC EXPERIMENTIS, voluntarii de la Experimentis și Hackerspace Iași.
CERC EXPERIMENTIS oferă activități de educație S.T.E.A.M. bazate pe interacțiune, colaborare, descoperire și joc, concepute să înlesnească celor mici înțelegerea fenomenelor și a lumii din jur, folosind tehnologia și abordărilor creative ale problemelor de zi cu zi.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!