Program de vacanta pentru copii - Summer Challenge

Program de vacanta pentru copii - Summer Challenge

Flori de portocal

 

Dragi părinți, ne bucurăm să vă informăm că de luni, 5 iulie, va asteptam cu drag la programul de vacanta Summer Challenge . Am decis sa numim astfel programul de vara deoarece va fi o provocare si pentru noi si pentru copilasii care ne vor calca pragul. Responsabilitatea si regulile vor deveni cuvinte de baza si ne vor apartine atat noua, cat si dvs.
Pentru sănătatea copiilor, dar si a noastra, vom respecta cu strictete noile Regulamente de Igiena și Sănătate impuse de autoritati, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 ☢️: curatenia, dezinfectarea si distantarea, care sper ca va fi posibila, fiind vorba totusi de copii care sunt convinsa ca vor incerca sa interactioneze si sa se joace impreuna.
Flori de Portocal se va deschide asadar pe 5 iulie, daca avem minim de 8 copii înscriși si maxim 12! Pentru ca ne dorim sa limitam cat mai mult interactiunile cu noi veniti, ne dorim un grup constant cu abonament saptamanal.

activitate flori de portocal Summer Challenge iunie 2020

Activitățile se vor desfășura în spatiul nostru, dar si in aer liber 🤸‍♀️🤾‍♀️, nu dispunem de un spatiu propriu insa avem posibilitatea sa ne desfasuram nestingheriti activitatile outdoor vis a vis de Iulius Mall, in 3 locatii kids friendly, unde desfasuram in mod constant activitati outdoor si la programul afterschool. ⛹️‍♀️🤼‍♀️🤸‍♂️
Activitatile vor cuprinde ateliere de pictura 🖌🎨, teatru 🎭, craft ✂️✏️🖍, calatorii imaginare cu proiectii si miscare, vom desfasura jocuri in aer liber si vom oferi copiilor sprijin la temele de vacanta acolo unde va fi cazul si ni se va cere. Programul va fi unul variat in fiecare zi si adaptat la nevoile si dorintele copiilor.
Programul nu include micul dejun sau pranzul, copiii vor putea sa aduca fiecare un pachetel pe care il vom servi intre orele 9.00-9.30.
Viziera sau mascuta va fi obligatorie pentru activitățile indoor, recomandam viziera.😷
Puteți înscrie copiii la program scurt 8:00 - 13:00 la numarul de telefon ☎️0740574524 sau pe adresa de mail 💻Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , mentionand numele copilului si varsta. ❗️❗️❗️Daca vom avea cereri vom putea initia si un program lung de la 8.00-17.00, insa doar la cererea parintilor si in cazul in care avem minim 8 solicitari in acest sens.
❗️❗️❗️Pentru o buna organizare a activitatilor inscrierile vor avea loc pana pe data de 1 iulie.📞☎️ Sunati din timp si rezervati un loc la Summer Challenge Flori de Portocal. 🌞

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!