Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte, 30 iunie - 4 iulie 2021

Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte

30 iunie - 4 iulie 2021, Parcul Palas

 

Între 30 iunie și 4 iulie 2021, Parcul Palas din Iasi devine destinație de joacă și lectură. Happy Color Romania și Palas Iasi te cheamă aici la Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte, ediția Iasi 2021.
Caravana cu Jocuri - festival de joacă, carte și arte, este cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.

După trei ediții de succes desfășurate într-un an 2020 extrem de dificil, pe parcursul caruia festivalul s-a dezvoltat si reinventat deopotriva, Festivalul Caravana cu Jocuri revine la Iasi, de aceasta data insa în formula extinsă in care s-au adăugat zonelor cu jocuri și ateliere o zonă generoasă cu carte pentru copii iar zona de evenimente culturale a fost mărită considerabil. Cinci zile mari și late te așteaptă cu o sumedenie de lucruri de făcut. Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, lansări de carte, personaje de poveste, concerte, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.

caravana cu jocuri in Palas Mall 2021

Participarea publicului la evenimente este gratuită dar se va face tinand cont de distanțarea socială iar evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de autorități.
Cine poate participa? Familii cu copii și prieteni dornici de joacă și socializare!

Cine suntem:
Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joaca si facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.
Caravana cu Jocuri merge acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, lectura, artele, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.
Vă așteptăm cu drag!

caravana cu jocuri palas Iasi iunie 2021 1

caravana cu jocuri palas Iasi iunie 2021 2

caravana cu jocuri palas Iasi iunie 2021 3

Sursa foto: https://www.facebook.com/palasiasi

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!