Ateliere de teatru pentru copii, in fiecare vineri

Ateliere de teatru pentru copii cu Andrei Ciobanu

In fiecare vineri, La Arca lui Noe

 

Sunteți în căutare de activități recreative, dar în același timp motivante pentru copii pe timpul vacanței? Noi ne-am gândit să vă venim în ajutor - Ateliere de teatru, care se defășoară chiar în mijlocul naturii și al animăluțelor!
Vă invităm la cursuri de teatru si actorie, o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.
Vom atinge diferite scopuri: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune, de socializare, etc.

Ateliere de teatru pentru copii vinerea august 2021

Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structura sa mentalǎ și emoționalǎ. Bineînțeles că nu vor lipsi jocurile și buna dispoziție.
Andrei Ciobanu (actor, regizor și entertainer pentru copii), cu o experiență de peste 15 ani, va fi ghidul copiilor în această minunată călătorie, care se va defășura într-un loc unic, menit să stimuleze creativitatea, chiar în mijlocul naturii.

Unde? La Arca lui Noe (Strada Traian Vuia nr.44, Bârnova);
Când? În fiecare vineri, în intervalul orar 18.00-19.30;
Pentru cine? Pentru copiii, de peste 6 ani;
Cât? 30 lei/persoană.
Info și rezervări: 0755300535