Cursuri de pictură "Flori de portocal", septembrie 2021

Cursuri de pictură "Flori de portocal"

septembrie 2021, Iulius Mall

 

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos, spre cultura, spre literatura si indiferent de domeniul in care va activa ulterior sa aiba o viziune noua si profunda asupra problemelor pe care le va aborda si le va solutiona.

Ce invatam?
Am pregatit pentru tinerii artisti un program special, astfel incat pe perioada cursurilor de nivel incepator sa asimileze si sa descopere cat mai multe secrete din vasta lume a artei. Cursul este structurat pe module formate din 4 sedinte.
Cursul de pictura pentru copii, va introduce copilul in lumea reala, astfel va invata cum sa deseneze obiectele care il inconjoara si va explora lumea texturilor, culorii, amestecurilor cromatice si desenului.
Cursul dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate.

Cursuri de pictura Flori de portocal august 2021

Participarea: 150 lei/4 sedinte sau 45 lei/sedinta
Frecventa: o data pe saptamana
durata: 1h30min

Informatii detaliate le obtineti la  telefon 0740-574.524 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.