Halloween-ul celor mici la ERA Park

29 -30 octombrie Era Park

 

Startul la distractie se da sambata, la ERA Park. De-a lungul weekendului, intre orele 12:00 si 19:00 micutii vor avea parte de un Halloween autentic cu dulciuri si voie buna. Statuete vii, vrajitori si vrajitoare, vampiri si faraoni, dar si alte personaje de poveste ii vor intampina pe copii in Galerie si se vor poza cu toti cei prezenti.

Tot in acest weekend, cei mici isi vor demonstra talentul si creativitatea la atelierele pentru copii, unde vor invata sa picteze bostani si vrajitoare decupate din polistiren. Toate micile opere de arta le vor ramane copiilor drept premiu si amintire a celei mai distractive zi de Halloween.

Halloween-ul copiilor la Era Park Iasi

In plus, duminica incepand cu ora 12:00 Grupul Insira-te, Margarite!, dar si trupe de la Palatul Copiilor vor pune in scena un spectacol special.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!