Octombrie 02, 2022

Copii

Cinemateca copiilor 1 iulie - 15 septembrie Ateneul Tatarasi

Cinemateca copiilor

1 iulie - 15 septembrie Ateneul Tatarasi 10:00

În perioada 1 iulie – 15 septembrie 2012, Ateneul Tătăraşi a pregătit un program special pentru copii, având ca principal interes ocuparea timpului liber al copiilor în direcţie artistică şi educativă.

cinemateca-copiilor-ateneu-tatarasi

Cinemateca copiilor este un program gratuit de vizionare a unor filme de desene animate. Prezentate sub genericul programul se adresează copiilor preşcolari şi şcolarilor de clasele I-IV. Pe pelicula albă vor fi rememorate personaje celebre de desene animate: Tom şi Jerry, Donald, Barbie, Hello Kitty, Mickey Mouse, Pinocchio, Harap Alb ş.a.. Cinemateca va avea loc în sala mare a Ateneului, în fiecare joi de la ora 10.00, iar intrarea este liberă în limita celor 220 de locuri.

Intrare libera

Seara de povesti 12 aprilie Libraria Carturesti

Seara de povesti 

12 aprilie Libraria Carturesti 18:00

Joi, 12 aprilie,  de la ora 18.00, Libraria Carturesti din Iulius Mall te invita la Seara de Povesti, locul de vis unde povestile prind viata.

carturaresti-seara-de-povesti

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!