Octombrie 02, 2022

Copii

“Revelionul copiilor “ 30 decembrie “Jo’kee Garden”

 “Revelionul  copiilor “

30 decembrie “Jo’kee Garden” - Centrul Comercial Felicia 17:00


Cei mai mici ieşeni vor avea parte de un Revelion al lor, organizat de locul de joacă “Jo’kee Garden” din Centrul Comercial “ Felicia”. Vineri, 30 decembrie , cu o zi înainte de Revelionul celor adulţi,  copiii  sunt invitaţi să petreacă împreună sărbătoarea de sfârşit de an. Un eveniment plin de surprize şi concursuri  care va debuta la orele 17.00 şi se va încheia la orele 19.30.

Revelion_Jokee-Garden

Programul Revelionului  pentru copii  va cuprinde tradiţii şi obiceuri de iarnă, spectacole de muzică şi dans cu tematica trecerii dintre ani, concursuri de Miss şi Mister “New Year”. 

Personajele principale care vor asigura distracţia la “Revelionul copiiilor “ de la locul de joacă “Jo’kee Garden“,  vor fi Alba ca Zăpada şi clownul Memo.
Nu uitaţi, vineri, 30 decembrie, între orele 17.00 şi 19.30, copiii sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul la locul de joacă “Jo’kee Garden” , în Centrul Comercial “Felicia”.

"Craciun Magic" pentru copii 19-24 decembrie Jo'Kee Garden in Felicia

"Craciun Magic" pentru copii

19-24 decembrie Jo'Kee Garden in Felicia

 

“Craciun Magic “ la "Jo’Kee Garden"
De luni pâna sâmbătă , copiii sunt aşteptaţi la spectacole de poveste, pline de magie şi creaţie.

În această săptamână, până pe data de 24 decembrie , copiii sunt invitaţi să se adune cu mic, cu mare, la locul de joacă “Jo’kee Garden” din Centrul Comercial “Felicia”. În grădina Moșului va avea loc, începând de luni, una dintre cele mai așteptate petreceri pentru copii, un eveniment special dedicat şi organizat în onoarea lui Moș Crăciun.

craciun-magic-copii

Cei mici dar și părinţii sunt așteptaţi să participe la atelierele Moșului (Atelierul Ştrumfilor, Domnului Decor, Fulgilor de Nea, Zânei Zgribulici etc) . Toţi copiii vor participa, timp de șase zile, la o mare petrecere unde vor fi prezenţi și spiridușii și chiar se va face un casting pentru cel mai bun spiriduș al lui Mos Crăciun. Mai mult, copiii ii vor scrie Moșului dorinţele și vor asista la o piesa de teatru de păpuși “Operaţiunea Moș Crăciun”. Nu uitaţi, de luni pâna sâmbătă, sunteţi așteptaţi la spectacolele de poveste “Crăciun Magic ” la locul de joacă Jo’Kee Garden, un eveniment plin de magie și creaţie în grădina lui Moș Crăciun.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!