Octombrie 02, 2022

Copii

Jurnalul unui pusti: Caldura mare 25 noiembrie Libraria Avant-Garde

Jurnalul unui pusti: Caldura mare

25 noiembrie Libraria Avant-Garde 17:00

Jurnalul unui pusti se afla in topul celor mai bine vindute carti al revistelor New York Times, USA Today si Publishers Weekly.

Dragi copii, stiindu-va nerabdatori sa aflati ce a mai facut Greg, va asteptam vineri, 25 noiembrie, de la ora 17.00, la libraria Avant-Garde din strada Lapusneanu, nr. 16, sa va bucurati de cel mai nou volum din seria Jurnalul unui pusti: Caldura mare. 

Jurnalul unui pusti

Cel de-al patrulea volum al seriei care i-a cucerit pe pustii din toata lumea revine cu si mai multe aventuri, poante si desene, garantind ca nici cei mai reticenti cititori nu-l vor lasa din mina. E vacanta de vara – vremea e perfecta si toti pustii au iesit afara la joaca. Unde să fie oare Greg Heffley? In casa, cu jaluzelele trase, distrindu-se cu jocuri video. Dupa cum spune el insusi, Greg este genul de copil caruia ii place sa stea mai mult in casa, asa ca acum are ocazia sa-si petreaca vacanta perfecta: fara reguli, fara responsabilitati. Mama lui are insa o cu totul alta parere despre vacanta ideala si planifica o multime de activitati in aer liber si de iesiri „in familie”. Cine va cistiga? Va reusi oare noul membru al familiei Heffley sa schimbe totul?

Ai copil. Invata sa fii parinte! 26 noiembrie Teatrul Luceafarul

Ai copil. Invata sa fii parinte!

26 noiembrie Teatrul Luceafarul 10:00

 

Pentru toti parintii care vor sa afle cum pot deveni cei mai buni prieteni ai copiilor lor, avem vesti bune: organizam a doua editie a Conferintei Ai Copil. Invata sa fii parinte!

In 26 Noiembrie, de la 10:00 la 18:00 vom fi in Sala MareTeatrului Luceafarul pentru a impartasi cu voi:

    “Cum sa ne ascultam, pe noi însine si copiii… dincolo de a ne auzi!” impreuna cu Cristina Negut

    “Cum sa facem Educatie fara pedepse şi fara recompense” alaturi de Monica Reu

    “Ce este Neurobiologia interpersonala si care sunt efectele vietii parintilor în modelarea vietii copiilor” cu Sorin Mihalache

    “Care e diferenta intre Alimentatia Conventionala vs. Alimentatia Bio” alaturi de Dr. Pavel Chirila

Detalii complete despre eveniment gasiti pe site-ul www.aicopil.ro.

Ai copil. Invata sa fii parinte Teatrul Luceafarul Iasi

Biletul costa doar 35 RON si poate fi cumparat de la Libraria Carturesti (etaj 2, Iulius Mall), de la sediul Scolii Varlaam (Str. Lascar Catargi nr.33), Gradinita Buna Vestire (str. Costache Negri nr 48)  sau online de pe site-ul conferintei.

Daca va numarati printre primii 50 de parinti care cumpara bilet, aveti sansa de a veni la Conferinta insotiti de copiii vostri: inscrieti-i pe site la Atelierele pentru copii care se vor desfasura paralel cu agenda conferintei pe tot parcursul zilei!

Pentru informatii suplimentare puteti suna la 0734-799.792 (Mihaela Dimbu).

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!