Octombrie 02, 2022

Copii

Misterul Faraonilor 12-30 noiembrie Shopping Era Park

Misterul Faraonilor

12-30 noiembrie Shopping Era Park

 

In acesta toamna, misterul faraonilor va fi deslusit la ERA Park, intr-un loc de distractie unic in tara, o piramida de dimeniuni impresionante, unde cei mici vor descifra enigmele Egiptului Antic. Incepand cu 12 noiembrie ERA Park le-a pregatit iesenilor motive de voie buna, cufere si comori, premii surpriza, statuete egiptene, reproduceri la scara ale celor mai cunoscute artefacte din Egiptul Antic, dar si intalniri cu celebrul personaj Indiana Jones.

Astfel, incepand de sambata, 12 noiembrie si pana pe 30 noiembrie, cei mici, dar si cei mari vor putea pasi in interiorul piramidei uriase si vor fi fascinati de spectacolul de lumini, muzica si fum. Vor descoperi hieroglife si simboluri egiptene, sarcofage, mumii, cufere ce ascund comori. Copiii vor primi cate un pergament ce detine o parte din secretele Egiptului, iar la iesirea din piramida vor avea ocazia sa se fotografieze cu un personaj emblematic, o mumie
egipteana.

Misterul Faraonilor Era Shopping  Park Iasi

Una dintre cele mai mari atractii ale locatiei vor fi masinutele buggy, la volanul carora cei mici se vor simti ca pe dunele din desert. Acestea vor fi disponibile gratuit iesenilor incepand cu saptamana viitoare.

In plus, in fiecare zi a saptamanii intre orele 17.00 – 20.00 si in weekend, intre orele 11.00 si 19.00, copii vor avea ocazia sa il cunoasca pe Indiana Jones si sa descopere lumea plina de aventuri a faimosului personaj.

Cu siguranta cei mai incantati vor fi cei mici, care vor putea descoperi si se vor juca gratuit cu toate atractiile din locatie, ce se vor afla in premiera nationala la Iasi.

Dumbrava Minunata 8-11 noiembrie Teatrul Luceafarul Iasi

Dumbrava Minunata

8-11 noiembrie Teatrul Luceafarul Iasi

 

dumbrava-minunata

Dumbrava minunata

Marti, 8 noiembrie, sala mica 10:00
Miercuri, 9 noiembrie, sala mica 11:00
Joi, 10 noiembrie, sala mica 10:00
Vineri, 11 noiembrie, sala mica 11:00

Dramatizare: Oltiţa Cîntec
Regie: Ion Ciubotaru
Scenografie: Mihai Pastramagiu
Spaţiu sonor: Gigi Şfaiţer
Distribuţie: Mariana Ivanov, Raluca Pintilie, Iulia Deloiu Trif, Ecaterina Ciofu, Dumitru Georgescu

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!