Octombrie 02, 2022

Copii

Animale mari si mici pentru cei mai dragi pitici 5 noiembrie Libraria Avant-Garde

Animale mari si mici pentru cei mai dragi pitici

5 noiembrie Libraria Avant-Garde 11:00


Simbata, 5 noiembrie, de la ora 11.00, la libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi), incepem o noua serie a atelierelor pentru copiii creativi. Tema acestei saptamini se numeste Animale mari si mici pentru cei mai dragi pitici.

Grupa de varsta este de 3-6 ani.

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa impreuna cu colegii de gradinita si insotiti de educatoarea lor sau impreuna cu parintii. Toti participantii la atelier primesc cite o buburuza Librarium care le asigura o reducere de 10% pentru o carte de copii cumparata. Buburuzele Librarium nu se cumuleaza pentru ca incercam sa ii invatam pe cei mai mici importanta si eleganta bibliotecilor incepute din vreme.

Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, telefonic (0332.408.477), pe e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau direct in librarie in caietul de inscrieri.

Atelierele de creatie au fost concepute pentru a oferi alternative de petrecere creativa a timpului liber pentru copii si se intimpla saptaminal in Libraria Avant-Garde. Sub diverse pretexte literare, copiii experimenteaza, citesc, deseneaza si creeaza impreuna cu colaboratorii nostri: tineri actori, artisti, fotografi, filologi. Ei nu se vor teme sa abordeze impreuna cu copiii de la teme simple (numaratoare, invatarea si combinarea culorilor), pina la subiecte complicate cum ar fi: ilustrarea unei povestiri, schimbarea finalului unei povesti.

Scopul acestor ateliere este de a forma copiilor inca de mici obisnuinta lucrului cu cartea, in scopuri recreative, educative sau informative...

...pe Lapusneanu, la numarul 16.

Va asteptam cu ceai cald, special pentru voi.

Halloween-ul celor mici la ERA Park 29 -30 octombrie Era Park

Halloween-ul celor mici la ERA Park

29 -30 octombrie Era Park

 

Startul la distractie se da sambata, la ERA Park. De-a lungul weekendului, intre orele 12:00 si 19:00 micutii vor avea parte de un Halloween autentic cu dulciuri si voie buna. Statuete vii, vrajitori si vrajitoare, vampiri si faraoni, dar si alte personaje de poveste ii vor intampina pe copii in Galerie si se vor poza cu toti cei prezenti.

Tot in acest weekend, cei mici isi vor demonstra talentul si creativitatea la atelierele pentru copii, unde vor invata sa picteze bostani si vrajitoare decupate din polistiren. Toate micile opere de arta le vor ramane copiilor drept premiu si amintire a celei mai distractive zi de Halloween.

Halloween-ul copiilor la Era Park Iasi

In plus, duminica incepand cu ora 12:00 Grupul Insira-te, Margarite!, dar si trupe de la Palatul Copiilor vor pune in scena un spectacol special.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!