Copii

"Craciun Magic" pentru copii 19-24 decembrie Jo'Kee Garden in Felicia

"Craciun Magic" pentru copii

19-24 decembrie Jo'Kee Garden in Felicia

 

“Craciun Magic “ la "Jo’Kee Garden"
De luni pâna sâmbătă , copiii sunt aşteptaţi la spectacole de poveste, pline de magie şi creaţie.

În această săptamână, până pe data de 24 decembrie , copiii sunt invitaţi să se adune cu mic, cu mare, la locul de joacă “Jo’kee Garden” din Centrul Comercial “Felicia”. În grădina Moșului va avea loc, începând de luni, una dintre cele mai așteptate petreceri pentru copii, un eveniment special dedicat şi organizat în onoarea lui Moș Crăciun.

craciun-magic-copii

Cei mici dar și părinţii sunt așteptaţi să participe la atelierele Moșului (Atelierul Ştrumfilor, Domnului Decor, Fulgilor de Nea, Zânei Zgribulici etc) . Toţi copiii vor participa, timp de șase zile, la o mare petrecere unde vor fi prezenţi și spiridușii și chiar se va face un casting pentru cel mai bun spiriduș al lui Mos Crăciun. Mai mult, copiii ii vor scrie Moșului dorinţele și vor asista la o piesa de teatru de păpuși “Operaţiunea Moș Crăciun”. Nu uitaţi, de luni pâna sâmbătă, sunteţi așteptaţi la spectacolele de poveste “Crăciun Magic ” la locul de joacă Jo’Kee Garden, un eveniment plin de magie și creaţie în grădina lui Moș Crăciun.

Jurnalul unui pusti: Caldura mare 25 noiembrie Libraria Avant-Garde

Jurnalul unui pusti: Caldura mare

25 noiembrie Libraria Avant-Garde 17:00

Jurnalul unui pusti se afla in topul celor mai bine vindute carti al revistelor New York Times, USA Today si Publishers Weekly.

Dragi copii, stiindu-va nerabdatori sa aflati ce a mai facut Greg, va asteptam vineri, 25 noiembrie, de la ora 17.00, la libraria Avant-Garde din strada Lapusneanu, nr. 16, sa va bucurati de cel mai nou volum din seria Jurnalul unui pusti: Caldura mare. 

Jurnalul unui pusti

Cel de-al patrulea volum al seriei care i-a cucerit pe pustii din toata lumea revine cu si mai multe aventuri, poante si desene, garantind ca nici cei mai reticenti cititori nu-l vor lasa din mina. E vacanta de vara – vremea e perfecta si toti pustii au iesit afara la joaca. Unde să fie oare Greg Heffley? In casa, cu jaluzelele trase, distrindu-se cu jocuri video. Dupa cum spune el insusi, Greg este genul de copil caruia ii place sa stea mai mult in casa, asa ca acum are ocazia sa-si petreaca vacanta perfecta: fara reguli, fara responsabilitati. Mama lui are insa o cu totul alta parere despre vacanta ideala si planifica o multime de activitati in aer liber si de iesiri „in familie”. Cine va cistiga? Va reusi oare noul membru al familiei Heffley sa schimbe totul?

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!