Februarie 29, 2020

Copii

Festivalul International MusicForKids 2018, 3–5 august 2018, Parcul Palas

Festivalul International MusicForKids 2018

3–5 august 2018, Parcul Palas

 

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 3 – 5 august 2018, parcul Palas va găzdui cea de-a IX-a ediție a MusicForKids International Festival.

Pe scenă vor urca cele mai bune voci tinere ale României, dar și din țări precum: Israel, Italia, Turcia, Bulgaria, Malta, Franța, Kirghisztan, Rusia și Republica Moldova.

MusicForKids august 2018 Palas Iasi

Competiția muzicală începe vineri, de la ora 17.00, iar sâmbătă, în a doua zi de concurs, micii artiști vor oferi spectacol începând cu ora 18.00. Duminică, de la ora 17.00, va avea loc gala de premiere. Pe lângă secțiunea de concurs, MusicForKids International Festival va include și recitaluri ale unor artiști la început de carieră.

Printre invitații speciali ai acestei ediții se numără și Iuliana Beregoi, cea mai iubită tânără artistă a momentului. Evenimentul este organizat de Asociația MusicForKids, în parteneriat cu Palas Iași și Mixton Music.

Spectacol pentru copii „Iepurele și Ariciul” - Marionnette Show, 12 August 2018

Spectacol pentru copii „Iepurele și Ariciul” - Marionnette Show

12 August 2018, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan" Ateneul Iași, ora 10:00

 

Ce poate fi mai frumos decât o prietenie sinceră? Iepurele și prietenul său ariciul transmit copiilor idei foarte frumoase și în același timp foarte puternice despre conceptul de prietenie. Vă invităm să faceți cunoștință cu personajele jucăușe și amuzante.

Astfel copiii vor ajunge la învățăminte precum: un prieten adevărat este cel care este alături de tine și la bine și la rău, dacă atunci când simți că nimeni nu te mai poate ajuta, prietenul este acolo pentru tine, că este mult mai bine să trăiești alături de cineva decât de unul singur și că o prietenie adevărată se recunoaște mai ales în momentele dificile pe care le întâmpini.

spectacolul copii iepurele si ariciul august 2018

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Iepurele și ariciul”, duminică 12 August 2018, ora 10:00, în Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează