Octombrie 02, 2022

Copii

Expoziție educativă pentru copii "Geniul Da Vinci", 12-20 iunie 2021

Expoziție educativă pentru copii "Geniul Da Vinci"

12-20 iunie 2021, Atrium Palas

 

În 1452, în orașul Vinci, regiunea Toscana, s-a născut omul ce avea să devină unul dintre cei mai mari reprezentanți ai umanității, un simbol aflat la intersecția dintre lumesc și cosmic: Leonardo da Vinci.
Palas Mall este gazda unei expoziții unice, care prezintă geniul lui Leonardo da Vinci ca inventator și pictor.
Inedita expoziție reunește replicile a 20 de modele de mașinării, proiectate acum mai bine de 500 de ani de cea mai importantă figură culturală a Renașterii, dar sunt prezentate și șase reproduceri la dimensiuni originale ale unor picturi celebre ale sale.

expozitia geniul davinci iunie 2021

Expozitia are loc in perioada 12-20 iunie 2021, Atrium Palas, iar intrarea este gratuită.

Spectacol pentru copii „Perfect” cu trupa Atelier, 1 Iunie 2021

Spectacol pentru copii „Perfect” cu trupa Atelier

1 Iunie 2021, Ateneul Național din Iași

 

Ateneul Național din Iași și Trupa Atelier vă invită Marți, 1 Iunie 2021, de la ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la PREMIERA spectacolului „Perfect”!
„Perfect” este un spectacol care își dorește să atragă atenția asupra bullying-ului, un fenomen care a luat o amploare nedorită. Modul în care copii își pierd încrederea în ei și mai ales lipsa lor de siguranță ne-a îndemnat să creăm acest spectacol.

Din dorința de a sublinia faptul că dacă ne întoarcem spatele, asta nu înseamnă că am rezolvat problema, acest spectacol este menit să sensibilizeze atât publicul tânăr cât și cel adult.
„Perfect” este un spectacol care subliniază ideea de cât este de important să fim imperfecți și cât de important este să ne acceptăm. În această luptă împotriva acestui fenomen, faptul că alegem să ne implicăm în loc să ignorăm este „Perfect”.

Spectacol pentru copii Perfect cu trupa Atelier 1 iunie 2021

Scenariul: Tudor Rotaru
Regia: Tudor Rotaru, Ecaterina Rotaru
Costume: Jeni Stanila
Productia: Asociatia Atelierele Copilariei, Oana Zamosteanu, Ana Maria Etcu

Distributia: Ioana Fotea, Alexandra Maftei, Nadia Magdici, Razvan Milea, Octavian Paun, Andreea Soroaga

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/perfect-premiera/ sau la casieria Ateneului!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!