Cupa Iasului la Badminton - editia a V a 3 -4 octombrie Sala Polivalenta

Cupa Iasului la Badminton - editia a V a

3 -4 octombrie Sala Polivalenta

Clubul Sportiv Preventis și Primăria Municipiului Iași au onoarea de a vă invita la a cincea ediţie a Cupei Iașului la badminton, organizată în perioada 3-4 octombrie 2014 la Iaşi.
Invitaţia la această competiţie este adresată tuturor iubitorilor de badminton amatori (începători şi avansaţi),veterani și alți jucători cu vârsta peste 25 de ani dar care nu sunt în primii jucători în clasamentul național.

Cupa Iasului la badminton editia a V a 2014

Competiția se va desfășura în Sala Polivalentă Iași, Strada Palat nr. 2 – si se va desfășura pe 8 covoare LiNing și Yonex.

Jucatorii pot participa la următoarele 3 categorii:

Liga C (amatori începători) : WS, MS, WD, MD, XD
Liga B (amatori avansați) : WS, MS, WD, MD, XD
Masters (veterani și jucători cu vârsta peste 25 de ani dar care nu sunt în primii 10 jucători din clasamentul național) : WS, MS, WD, MD, XD
Nota: pentru Liga B si C  toți sportivii din Romania trebuie sa fie legitimați la FRB.

Concursul se va desfăşura pe grupe de câte 3-6 jucători sau echipe. Din fiecare grupă primii 2 vor trece mai departe pe un tabel eliminatoriu de unde se va stabili cel mai bun concurent/echipă la fiecare probă şi categorie în parte.
Un concurent poate participa la maxim 3 probe.

 

Orarul competiţiei

Competiţia se va desfăşura pe data de 3-4 octombrie după următorul program:

Vineri 3 octombrie2014

Incepând cu ora 14:00 – desfăşurarea meciurilor în grupeși meciuri de pe tabelele eliminatorii la probele de simplu
În funcție de numărul de jucători înscriși și numărul de meciuri planificate ora de începere a meciurilor poate fi modificată de către organizatori, dar nu mai devreme de ora 1400.
Jucătorii care vin de la distanță pot solicita să intre în concurs mai târziu, cu condiția să anunțe organizatorii până în ultima zi de înscrieri.

Sâmbătă 4 octombrie 2014

începând cu ora 9:00 - desfăşurarea meciurilor rămase în grupe şi meciurile de pe tablourile principale, inclusiv semifinale și finale.
Premii
Toți participanții la concurs vor primi un pachet de bun venit ce cuprinde produse și servicii oferite de sponsori.
Câștigătorii de la fiecare categorie și disciplină vor primitrofee iar sportivii de pe locurile I-III vor primi medalii.

Înscriere
Înscrierea în competiţie începe pe data de 03 septembrie 2014 și se poate face online până la data de 29 septembrie 2014, ora 18:00, la adresa:
http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=E38983A3-7E89-4A2C-8C7C-A2FE43175500
sau pe e-mail la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. folosind formularul de înscriere.


Informații suplimentare pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau la numărul de telefon +40 730-044.313
Înscrierile care vor fi trimise după data de 29 septembrie 2014 ora 18:00 nu vor fi luate în considerare.

 

Din aceeasi categorie