Campionatul European de snooker 3-9 octombrie Bucureşti

Campionatul European de snooker

3 - 9 octombrie Bucureşti

După meciurile demonstrative la care au participat 4 dintre greii snookerului mondial, iată că România este pusă din nou pe harta snookerului european.  Spre bucuria iubitorilor de snooker de la noi, McCann Thiess Events şi World Snooker au semnat un contract valabil pentru trei ani pentru ca ţara noastră să organizeze Campionatul European de snooker. Turneul va avea loc în perioada 3-9 octombrie 2016 la Bucuresti, iar televiziunea care va transmite evenimentul este Eurosport, care  a achiziționat deja drepturile TV.

Inițial turneul trebuia să aibă loc la București, apoi a fost mutat la Cluj, dar din cauza numărului mic de fani prezenți la patrulaterul de acum câteva luni, organizatorii au luat decizia ca acesta să fie din nou organizat la București, făcându-se eforturi pentru a se găsi o locație specială pentru acest eveniment.

Ronnie OSullivan cluj 2016

La competiţia din perioada 3-9 octombrie vor participa 128 de jucători din 89 de ţări, din toată lumea, chiar dacă titulatura campionatului este de "european", Ronnie O'Sullivan, fiind unul dintre cei care şi-a confirmat deja prezenţa! Pe lîngă acesta la aceasta ediţie a Europeanului ar putea participa, printre alţii, Stuart Bingham, Shaun Murphy, Judd Trump, Mark Williams și Mark Selby. Ediţia din 2016 a CE de snooker este cea mai nouă competiţie pe care o va organiza World Snooker.

Din aceeasi categorie