Romania - Belarus 2-2

Romania a disputat al doilea meci pe Nationala Arena de data asta pe un gazon pe care s-a putut juca si ca nu a cedat dupa jumatate de ora asa cum a fost la primul meci. Sincer sa fiu credeam ca ai nostrii o sa castige acest meci mai ales ca erau cam datori fata de publicul nostru si mai ales ca echipa Belarusului venea cu echipa macinata. Chiar am pariat ca ai nostri au sa castige. Insa ca de obicei de ceva anio in coace ai nostri s-au facut de cacao si au terminat la egalitate.

Intrebarea mea este ce cauta Moti pe teren? Nu pentru ca a gresit in meciul asta ci pentru ca e varza cu fotbalul, el gresind constant in ultimul timp. Cad de faptul ca este la echipa de pe primul loc nu cred ca aceasta clasare e chiar pe bune.

romania-belarus

Nationala reflecata valoare si mentalitatile societatii romanesti unde valoarea nu mai este recunoscuta.

O sa mai vedem un turneu final in care nu o sa avem cu cine tine, o sa vina o alta calificare pe care o sa o ratam, insa ceea ce va fi la fel va fi faptul ca Sandu va conduce Federatia si Mitica Liga. Caci in fond noi suntem papagalii lor si suntem si tratati ca atare.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!