Program liga 1 - rezultate etapa 4

Aceasta a 4 a etapa de campionat a fost "eclipsata" de marele amical dintre Dinamo si Barcelona. Acest meci a semnat ca un amical facut de o echipa care trebuie sa isi incarce conturile si aici ma refer la Barcelona cu o echipa care nu poate sub nicio forma sa ajunga la masa bogatilor. Si neputand acest lucru nu poate sa faca decat sa cumpere favorurile la fel ca barbatul urat si prost curvele. Dinamo ar face mai bine sa isi gaseasca oamenii de calitate care sa faca echpa sa aiba puterea sa acceada in grupele Champions League.

Revenind la etapa in lipsa derbiului dintre Rapid si Dinamo putem consemna ca ambele echipe de pe primele locuri s-au impotmolit, facadn fiecare un egal in deplasare. Daca despre cel al celor de la Pandurii putem spune ca este un castig real al unui punct nu acelasi lucru putem spune despre egalul Stelei care de fapt a pirdut 2 puncte.

Iata rezultatele consemnate in cadrul etapei a 4 a a ligii 1:

Astra - CS Severin 1-1
CSMS Iasi - Petrolul 2-2
U Cluj - Viitorul C 2-1
FC Vaslui - Pandurii 0-0
Gaz Metan - Steaua 1-1
Otelul Galaţi – CFR Cluj 1-2
Ceahlăul Piatra Neamţ – Gloria Bistriţa 2-0
Concordia - FC Brasov 2-1

CFR Cluj castiga in deplasare de la Galati si ne demonstreaza ca echipa lui Andone a revenit pe linia de plutire ( mai ales dupa ce s-a calificat mai departe in Champions League dupa doua victorii). Iata si clasamentul dupa aceasta a 4 a etapa:

clasament-liga-1-2012-etapa-4

Din aceeasi categorie