Februarie 24, 2021

Sport

Cotnari Rally 2016 programul curselor

Raliul Iasului 2016 - Cotnari Rally 2016

Iaşul va fi gazdă pentru trei zile, in perioada 8 -10 septembrie, pentru iubitorii de automobilism din Romania, care se vor putea urmări o nouă ediţie a raliului Cotnari Rally.
Echipajele care vor lua startul la Rally2 vor avea de parcurs 70 de km pe 7 probe speciale, prima proba din concurs fiind cea arhicunoscuta, superspeciala de la Râpă Galbenă.

A doua zi, pe 9 septembrie, de la ora 9.30, primele maşini vor pleca din faţa Palatului Culturii, pe şoseaua Nicolina, în prima probă specială a zilei, până la Mogoşeşti.
Proba specială de la Cioca-Boca va începe la 10.26, fiind urmată de proba specială de la Mădârjac.

 Programul Raliul Cotnari Rally Iasi 2016

Pe 10 septembrie, de la aceeaşi oră şi din acelaşi loc, participanţii vor pleca spre Păun, unde se va desfăşura la 10.21 proba specială, urmată de proba specială Power Stage Dobrovăţ.
Festivitatea de premiere va fi organizată la ora 19.00, pe pietonalul din faţa Primăriei.

Campionatul European de snooker 3-9 octombrie Bucureşti

Campionatul European de snooker

3 - 9 octombrie Bucureşti

După meciurile demonstrative la care au participat 4 dintre greii snookerului mondial, iată că România este pusă din nou pe harta snookerului european.  Spre bucuria iubitorilor de snooker de la noi, McCann Thiess Events şi World Snooker au semnat un contract valabil pentru trei ani pentru ca ţara noastră să organizeze Campionatul European de snooker. Turneul va avea loc în perioada 3-9 octombrie 2016 la Bucuresti, iar televiziunea care va transmite evenimentul este Eurosport, care  a achiziționat deja drepturile TV.

Inițial turneul trebuia să aibă loc la București, apoi a fost mutat la Cluj, dar din cauza numărului mic de fani prezenți la patrulaterul de acum câteva luni, organizatorii au luat decizia ca acesta să fie din nou organizat la București, făcându-se eforturi pentru a se găsi o locație specială pentru acest eveniment.

Ronnie OSullivan cluj 2016

La competiţia din perioada 3-9 octombrie vor participa 128 de jucători din 89 de ţări, din toată lumea, chiar dacă titulatura campionatului este de "european", Ronnie O'Sullivan, fiind unul dintre cei care şi-a confirmat deja prezenţa! Pe lîngă acesta la aceasta ediţie a Europeanului ar putea participa, printre alţii, Stuart Bingham, Shaun Murphy, Judd Trump, Mark Williams și Mark Selby. Ediţia din 2016 a CE de snooker este cea mai nouă competiţie pe care o va organiza World Snooker.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!