Mai 31, 2020

Stand up comedy

Stand-up comedy de Craciun, 28 decembrie 2019

Stand-up comedy de Craciun

28 decembrie 2019, Teatrul Luceafarul Iasi

 

Devenit deja traditie in Iasi, Stand-up de Craciun a ajuns la editia a VII-a si va avea bucuria de a se desfasura la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” pe 28 decembrie, ora 18:00.

Invitati anul acesta patru comedianti indragiti, cu sute de showuri live in portofoliu, Gabriel Gherghe, BOBI Dumitras, Victor Dragan si Petrica Istoc, toti patru trecuti, caliti si apreciati atat de juriul cat si de publicul iUmor.

Bobi Dumitras - https://goo.gl/TNi7UJ
Gabriel Gherghe - https://goo.gl/3ufDn3
Victor Dragan - http://bit.ly/2Axvm9q
Petrica Istoc - https://goo.gl/qTnQAS

 stand up comedy Craciun 2019 Iasi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Stand Up Comedy cu Teo : “Acesta-i stand up?!” 26 noiembrie 2019

Stand Up Comedy cu Teo : “Acesta-i stand up?!”

26 noiembrie 2019, Teatrul Luceafărul din Iași, ora 19:00


Teo a pornit in turneu cu cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Acesta-i stand up?!”

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România are o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

stand up comedy Teo noiembrie 2019

In deschiderea spectacolului il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.
Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Preț bilete: 60/55/50 lei, în funcție de amplasamentul în sală
Telefon casierie 0748-132.317
Link bilete vandute online, pe iabilet.ro AICI https://bit.ly/2BBKYK6

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!