Mai 31, 2020

Stand up comedy

Stand up comedy cu Tutu si Badea, 4 iulie 2019

Stand up comedy cu Ţuţu şi Badea

4 iulie 2019, Amfiteatrul Palas

 

Dan Badea unul dintre cei mai apreciati artisti de stand up comedy din Romania protagonist al emisiuni de pe HBO Romania –“Stand up Café” vine sa ne incante cu glume bune si sa ne scoata din cotidian oferindu-ne un “stand up cu cantec”.

A început de jos și cu material foarte curat, pentru ca in timp sa se detaseze si sa-si gaseasca personalitatea si unicitatea pe scena.
Dam startul weekend-ului cu buna dispozitie si hohote de ras!

Stand up cu Tutu si Badea 4 iulie Amfiteatrul Palas Iasi

Pret bilet 55 RON (promotie 2+1 gratis valabila pana pe 1 iulie 2019):
Biletele se pot achizitiona de la Magazinul Amfiteatrului Palas, la intrarea la eveniment in limita locurilor disponibile si on-line pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Stand-up comedy cu Dita, Rait, Vancica si Bobonete - "Kareu de asi", 1 iunie 2019

Stand-up comedy cu Dita, Rait, Vancica si Bobonete -  "Kareu de asi"

 

1 iunie 2019, Casa de Cultura a Studentilor

 

Dragi prieteni, kareul de asi pleaca intr-o plimbare in tara in urmatoarele orase: Galati, Mangalia, Constanta, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Timisoara, Alexandria, Ploiesti si Pitesti.

Spectacolul este unul de comedie cu multa buna dispozitie, glume noi si glume stranse in ani de umblatura prin tara si peste hotare.

Stand up comedy Kareu de asi la Iasi iunir 2019

Va asteapta la spectacol Bobita, alaturi de Celentano, Giani si Dorel pe numele lor mici Adrian, Costi si Mihai sa va faca de ras si sa se faca de ras! Sambata, 1 iunie 2019, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, ora 19:00.

Pret bilete: 100-120 RON. Biletele „meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv. 

INTERZIS PERSOANELOR SUB 16 ANI!  Bilete disponibile online: www.spectacoleiasi.ro

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!