Mai 31, 2020

Stand up comedy

Stand up comedy in cadrul Festudis - Maraton x5, 12 mai 2019

Stand up comedy in cadrul Festudis -  Maraton x5

12 mai 2019, Casa de Cultura a Studentilor, 20:00

 

Cu peste 10 milioane de vizualizări pe youtube, Gabriel Gherghe, Victor Dragan și Petrică Istoc sunt trei comedianți îndrăgiti cu sute de showuri la activ.
Împreună cu ei vin și Gabriel Dumitriu aka Pupază din Morții Tei și Bogdan Munteanu doi comedianți noi și fresh ca scoși din țiplă!
Vezi ce le poate mintea și hai la show!

Gabriel la iUmor http://bit.ly/StandUpiUmor
Gabriel la The Comedy Store - London bit.ly/2N65jPd
Live de la spectacole http://bit.ly/publicul_contraataca
Victor Dragan sau Seinfeld de Romania https://a1.ro/iumor/video/seinfeld-de-romania-stand-up-comedy-de-senzatie-pe-scena-iumor-id612397.html
Petrica Istoc - https://goo.gl/qTnQAS

Stand up comedy ori 5 mai 2019

Gabriel Gherghe
A impresionat atât juriul iUmor cât și publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Dragan
Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Petrica Istoc
Este al treilea comediant din Iași care câstigă Stand Up Fest. Tânăr și pus pe glume, promite să escaladeze culmile comediei. Un comediant energic al cărui singur scop e să te facă să râzi!

Accesul în sală se face pe bază de invitație.

Stand up Comedy cu Teo, Vio şi Costel - "100% Păreri", 3-4 aprilie 2019

Stand up Comedy cu Teo, Vio şi Costel - 100% Păreri

3-4 aprilie 2019, Teatrul Luceafarul

 

După ce au umplut Sala Palatului Teo, Vio şi Costel fac turneu national şi işi doresc să umple până la 100% şi sălile din țară cu glume inteligente, momente în care să iți fie greu să te opreşti din râs şi mai ales cu voi.

Claudiu Teohari -100% Teo.

Fost şi viitor viral pe internet, 99% crowd work (stand up direct cu audiența,părere: grea treabă,şogore!), gândire critică şi analitică iar în rest 100% păreri …nimic nou.

Părerea lui Teo care a afirmat că: “Stand up-ul nu-i banc. Merg pe glume scurte acasă. Și simt că e alt om, că scriu altui om, de pe scenă. Scriu, dar nu știu ce o să iasă, nu știu finalul. Îl las pe ăla care e pe scenă, el să rezolve.”
Canale oficiale pe care îl puteți urmări pe Teo:
-youtube : Teo Stand-up
- facebook: Teo Haha
- www.99club.ro

Viorel Dragu – 100% Vio.

standup 100 la suta pareri Iasi 2019

Are glume cinstite, tată, iubitor de MMA şi 100% păreri despre păreri.

Părerea lui Vio care a afirmat că: “Nu există poantă echilibrată. De multe ori trebuie să treci prin penibil și exagerat ca să ajungi la o poantă echilibrată. Nu există o rețetă de scris glume.
Când fac o glumă nu o gândesc în termen de ce-mi place mie ci ce-i place publicului. Încerc să fiu sincer în ceea ce zic și sper să-i placă și publicului. Dacă nu-i place, n-o mai zic și fac alta.”
Canale oficiale pe care îl puteți urmări pe Vio:
- Youtube: Club 99
- Facebook: Viorel Dragu
- www.99club.ro

Constantin Bojog – 100% Costel.

Sincer şi naiv,100% imaginație şi centura neagră în stand up, părerea lui Teo 100%.

Părerea lui Costel care a afirmat că: “O glumă perfectă a fost spusă atunci când jumătate de sală aplaudă, iar cealaltă este stupefiată și nu știe dacă ar fi ok să râdă la ce a auzit.”
Canale oficiale pe care îl puteți urmări pe Costel:
- Youtube: Costel Stand Up Comedy Official
- Facebook: Costel
- www.costelbojog.ro

Teatrul Luceafarul
Locuri mai sunt doar in 4 Aprilie
- show ora 19.00 – LINK https://bit.ly/2S0FVZx
- show ora 21.30 – LINK https://bit.ly/2IBWGe7
Casierie teatrului de marti – vineri intre 10.00-14.00 si duminica intre 12.00-14.00. Telefon 0748132317

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!