Iulie 06, 2022

Stand up comedy

Stand-up comedy cu Dita, Rait, Vancica si Bobonete - "Kareu de asi", 1 iunie 2019

Stand-up comedy cu Dita, Rait, Vancica si Bobonete -  "Kareu de asi"

 

1 iunie 2019, Casa de Cultura a Studentilor

 

Dragi prieteni, kareul de asi pleaca intr-o plimbare in tara in urmatoarele orase: Galati, Mangalia, Constanta, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Timisoara, Alexandria, Ploiesti si Pitesti.

Spectacolul este unul de comedie cu multa buna dispozitie, glume noi si glume stranse in ani de umblatura prin tara si peste hotare.

Stand up comedy Kareu de asi la Iasi iunir 2019

Va asteapta la spectacol Bobita, alaturi de Celentano, Giani si Dorel pe numele lor mici Adrian, Costi si Mihai sa va faca de ras si sa se faca de ras! Sambata, 1 iunie 2019, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, ora 19:00.

Pret bilete: 100-120 RON. Biletele „meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv. 

INTERZIS PERSOANELOR SUB 16 ANI!  Bilete disponibile online: www.spectacoleiasi.ro

Stand up comedy in cadrul Festudis - Maraton x5, 12 mai 2019

Stand up comedy in cadrul Festudis -  Maraton x5

12 mai 2019, Casa de Cultura a Studentilor, 20:00

 

Cu peste 10 milioane de vizualizări pe youtube, Gabriel Gherghe, Victor Dragan și Petrică Istoc sunt trei comedianți îndrăgiti cu sute de showuri la activ.
Împreună cu ei vin și Gabriel Dumitriu aka Pupază din Morții Tei și Bogdan Munteanu doi comedianți noi și fresh ca scoși din țiplă!
Vezi ce le poate mintea și hai la show!

Gabriel la iUmor http://bit.ly/StandUpiUmor
Gabriel la The Comedy Store - London bit.ly/2N65jPd
Live de la spectacole http://bit.ly/publicul_contraataca
Victor Dragan sau Seinfeld de Romania https://a1.ro/iumor/video/seinfeld-de-romania-stand-up-comedy-de-senzatie-pe-scena-iumor-id612397.html
Petrica Istoc - https://goo.gl/qTnQAS

Stand up comedy ori 5 mai 2019

Gabriel Gherghe
A impresionat atât juriul iUmor cât și publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Dragan
Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Petrica Istoc
Este al treilea comediant din Iași care câstigă Stand Up Fest. Tânăr și pus pe glume, promite să escaladeze culmile comediei. Un comediant energic al cărui singur scop e să te facă să râzi!

Accesul în sală se face pe bază de invitație.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!