Mai 31, 2020

Stand up comedy

Stand-up comedy cu Doru Octavian Dumitru „Ai dreptate, draga mea!” 8 martie 2018

Stand-up comedy  cu Doru Octavian Dumitru „Ai dreptate, draga mea!”

8 martie 2018, Ateneul Iasi

 

Pe 8 martie 2018, ora 19, ți-am pus deoparte cea mai mare porție de râs la un Spectacol de Comedie "ca la carte" cu legendarul Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru cel care a delectat publicul cu umorul lui debordand  a plecat din Romania la inceputul anilor '90 si s-a stabilit in Canada, in speranta unei vieti mai bune. Comediantul si-a castigat si dreptul de rezidenta.

stand up comedy doru octavian dumitru martie 2018

Pretul unui bilet este de 30 lei. Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!