Din 15 decembrie Magazinul E.ON Iasi s-a mutat intr-un sediu nou

Sediu nou pentru Magazinul E.ON Iași

 

Din 15 decembrie, ieșenii sunt așteptați la noul Magazin E.ON situat pe str. Grigore Ghica Vodă, nr. 3 A. Noul spațiu integrează serviciile oferite de E.ON Energie România atât pentru clienții casnici, cât și de business.

Magazinul E.ON din Iași s-a mutat la aproximativ 400 m față de locația actuală, într-un sediu nou situat pe str. Grigore Ghica Vodă, nr. 3 A, începand din data de 15 decembrie 2020.

Programul de funcționare este între orele 08.00 și 16.00 pentru zilele de luni, marți, miercuri și vineri, respectiv între orele 10.00 și 18.00, pentru ziua de joi.

Program:
Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 8:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 18:00

sediu nou magazin eon Iasi

Clienții casnici își pot planifica vizita în cadrul Magazinului E.ON din Iași prin intermediul serviciului E.ON eBooking pe www.eon.ro/programare-online, fiind preluați cu prioritate. Odată ce trec pragul magazinului realizat într-un concept nou, unic la nivel național, ieșenii sunt îndrumați de colegii noștri pentru soluționarea cererilor, având la dispoziție o zonă cu încărcare wireless a gadget-urilor, dar și Căsuța E.ON în care sunt prezentate produsele companiei, în timp ce copiii au un spațiu dedicat lor. În zona digitală a magazinului pot fi obținute informații despre facturi și pot fi efectuate plăți, clienții fiind încurajați să salveze astfel doi copaci anual, prin renunțarea la factura tipărită și accesarea facturii electronice.

În cadrul noului magazin E.ON a fost configurat și un spațiu de business dedicat agenților economici și întâlnirilor dintre reprezentanții companiei noastre cu partenerii, în vederea unei dezvoltări sustenabile a afacerilor prin implementarea unor soluții energetice, încheierea de contracte de energie electrică/ gaze naturale, instalarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice, a panourilor fotovoltaice sau sistemelor de iluminat cu LED etc.