Decembrie 06, 2023

Stiri

Începând cu data de 4 iulie 2021 se redeschide Talciocul din Iași

Începând cu data de 4 iulie 2021 se redeschide Talciocul din Iași

 

Talciocul din municipiul Iaşi se va redeschide începând cu data de 4 iulie 2021 în conformitate cu deciziile adoptate de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi ratificate prin Hotărârea Guvernului nr. 678/2021, .

Astfel, ieşenii interesaţi de acest fel de comerţ vor avea acces în talciocul situat în şos. Iaşi – Hlincea începând de duminică, 4 iulie 2021, în intervalul orar 6.00 – 14.00.

Tariful de intrare în talcioc este de 2 lei de persoană, pentru comercianţi închirierea unei tarabe se ridică la 7 lei pe zi, iar pentru accesul cu automobile tariful va fi de 14 lei pe zi.

Activitatea de comerţ din talcioc se va desfăşura în condiţiile sanitare impuse de către legislaţia specifică în vigoare, purtarea măştii, distanţarea socială şi folosirea de dezinfectanţi fiind obligatorii.

se redeschide talciocul din Iasi iulie 2021

Se redeschid Ștrandul Municipal și Baza de agrement Ciric

Se redeschid Ștrandul Municipal și Baza de agrement Ciric

24 iunie 2021

 

Primăria Municipiului Iași, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, pregătește redeschiderea începând cu ziua de joi, 24 iunie 2021, a încă două baze de agrement ale municipalității - Ștrandul Municipal și Baza de agrement Ciric -, Plaja Nicolina primind deja beneficiari. Municipalitatea a făcut toate reparațiile, dotările necesare și acțiunile de igienizare și dezinfecție la cele trei baze și îi așteaptă pe ieșeni să se bucure de timp liber petrecut în condiții de siguranță și civilizație. Bazele de agrement vor funcționa în condițiile de siguranță sanitară și distanțare fizică prevăzute de normele în vigoare, condiții care se pot modifica în funcție de schimbările legislative.
Pentru a încuraja ieșenii să le frecventeze, tarifele de acces la cele trei baze au fost menținute, în cea mai mare parte, la nivelul de anul trecut, doar câteva fiind ajustate cu rata inflației:

Ștrandul Municipal:
- tarif intrare: 10 lei
- tarif intrare copii sub 7 ani și pensionari: 3 lei
- tarif intrare pentru luptătorii în Revoluție / veteranii și văduvele de război / deținuții politici / persoanele cu grad I de invaliditate: gratuit
- tarif închiriere umbrelă: 5 lei / zi
- tarif închiriere șezlong: 5 lei / zi
- cursuri înot / gimnastică acvatică organizate cu instructor angajat: 19 lei / persoană / oră
- abonament pentru adulți: 82 lei / 10 intrări
- abonament pentru copii sub 7 ani și pensionari: 22 lei / 10 intrări

Baza de agrement Ciric:
- intrare piscină / persoană (+ șezlong) = 17 lei / zi
- închiriere barcă/hidrobicicletă: o oră= 22 lei, 30 minute = 10 lei
- intrare teren minigolf / persoană – 55 lei / opt ore

strandul municipal Iasi 2021

Plaja Nicolina:
- tarif intrare: 8 lei
- tarif intrare copii sub 7 ani: gratuit
- abonament pentru pensionari cu pensie sub 1.500 lei: 10 lei / 10 intrări
- tarif intrare pentru luptătorii în Revoluție / veteranii și văduvele de război / deținuții politici / persoanele cu grad I de invaliditate: gratuit
- tarif nămol: 2 lei
- tarif închiriere umbrelă: 5 lei / zi
- tarif închiriere șezlong: 5 lei / zi

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează